BM Trädgård & Markservice

BM Trädgård & Markservice är ett företag som hjälper till med trädgårdsskötsel i Tumba, Södertälje och Huddinge, och jag anlitar dem några gånger varje sommar för hjälp med min trädgårdsskötsel i och med att jag inte själv har tid! Jag jobbar med ekonomi och juridik, dagarna i ända på en redovisningsbyrå. Jag har egentligen tröttnat på jobbet och funderar på om jag inte ska följa en gammal dröm och utbilda mig till trädgårdsmästare. Jag älskar att vara ute i trädgården, och jag tycker så mycket om allt som har med trädgårdsskötsel att göra, men tyvärr hinner jag inte med min trädgård, för jag jobbar över i stort sett varje dag.  

 

Detta är ett sådant företag jag önskat att jag hade jobbat på. Till hösten har jag tagit ett allra första steg till att byta jobb. Jag ska börja några fristående kurser på ett studieförbund, där kurserna som kommer att gå några helger, innehåller bland annat hur man beskär träd, man får lära sig om olika äppelsorter och också lite trädgårdsdesign. Vi får se vad detta landar i eller leder vidare till. Jag tycker att BM Trädgård & Markservice är ett företag som kan göra i stort sett allt som har med trädgårdsskötsel att göra, och den kunniga personalen ser till att jobba på ett sådant sätt så att kunderna ska bli maximalt nöjda. Därför förtjänar det här företaget att få uppmärksamhet här i bloggen, för det är ett företag som kan hjälpa även er, mina fina följare, om ni liksom jag behöver hjälp med trädgårdsskötsel i Tumba med omnejd. Det är verkligen prisvärda tjänster som de erbjuder, och jag har väl aldrig haft en så fin trädgård som jag har nu!  

Du gillar kanske också...